Vi hjälper våra kunder att synas digitalt med kraftfullt innehåll och i relevanta sammanhang. Våra artiklar genererar konkreta i form av ökad försäljning och förbättrade relationer.

Alla företag och företagare har en historia inom sig. Våra journalister och copywriters identifierar det unika hos våra kunder och hjälper startups och anrika familjeföretag att skapa och förmedla berättelser. 

Varje uppdrag är ett samarbete och som kund är du en viktigt del av processen samtidigt som vi tar fullt ansvar för att skapa 100 % tillfredställande produkter.

En kort historia om content

Paul Gauguin återvände från Polynesien till Paris 1893. Själv tyckte han att han nått en vändpunkt i sin karriär, men mottagandet var kyligt. Den 28 februari 2017 fick Christies uppdraget att sälja Te Fare (La maison), den målning som Paul Gauguin själv försökt sälja för en obetydlig summa 1895. När nu tavlan såldes för tredje gången i sin historia översteg priset 25 miljoner dollar. Ägaren kunde tacka den historieskrivning som med otaliga berättelser skildrat Paul Gauguins tid i Polynesien och gjort honom till en av våra främsta konstnärer.

Börja med content nu.